Så vilka är vi på Funktionsfokus?

2011 tog naprapaterna John Svärd och Jonas Toft ett gemensamt beslut att starta företaget Funktionsfokus. Redan vid den här tiden fanns det gott om stora e-handelskedjor, med enorma sortiment, som sålde klinikutrustning. Vår målsättning var aldrig att konkurrera med dessa. Istället ville vi, med vår bakgrund inom manuell terapi, noga välja ut högkvalitativa produkter som vi själva använde i vår verksamhet. Med ett slimmat sortiment av bra produkter skulle vi kunna erbjuda dessa till våra kollegor inom manuell terapi - till marknadens lägsta priser.

Under de kommande 12 åren skulle vi vara specialiserade på terapeutiska tejper och i synnerhet kinesiotejp. Idag har vi breddat sortimentet och gjort en stor satsning på att tillgodose terapeuters behov av ett bra och pålitligt bänkpapper. Mer specifikt ett bänkpapper av non-woven typ - till ett pris som ingen annan är i närheten av att matcha. I närtid kommer vi ytterligare bredda sortimentet med olika typer rehabutrustning.

Vår grundidé står fast. Vi vill tillgodose Sveriges manuella terapeuter med pålitlig klinikutrustning som vi tryggt kan stå bakom. Vår yrkesroll förbjuder oss att tumma på kvalitén.

/ Teamet på Funktionsfokus

Leg. naprapat John Svärd

Grundare och VD för Funktionsfokus.
Naprapat på Kroppshälsan Örebro.
Trebarnspappa och maratonaspirant 2024.
Kontakta oss

Leg. naprapat Jonas Toft

Medgrundare till Funktionsfokus.
Verksamhetschef för Naprapati Lilleström.
Familjeman med ett brinnande intresse för fotboll.
Kontakta oss